kefirs
WATERKEFIR MUSKAATDRUIF - 750 ml(REF : EAUV7)
Maceratie in gedynamiseerd water en gisting van de ingrediënten gedurende 2 à 3 dagen onder regelmatig roeren, losse filtratie met fijnmazig doek (geen steriele filtratie of pasteurisatie), vervolgens botteling vóór het einde van de gisting voor een optimale hergisting en carbonatie.Mocktail: Virgin Moscow Mule: Een likje Gimber (concentraat van gember), de rest in vlierbessen kefirCocktail: Spritz-Kéfir : 1/4 of 1/3 van Aperol Spritz of een ander bittertje, de rest in Vlierbessen Kefir en een schijfje limoen
(REF : EAUV7)
(REF : EAUVC4)
(REF : EAUVC3)
(REF : KULT02)
(REF : EAUV4)
(REF : KULT04)
(REF : KULT05)
(REF : EAUV5)
(REF : EAUV2)
(REF : EAUVC2)
(REF : EAUVC)
(REF : EAUVC6)
(REF : EAUV6)
(REF : EAUVC5)
(REF : KULT01)
(REF : KULT03)
Maceratie in gedynamiseerd water en gisting van de ingrediënten gedurende 2 à 3 dagen onder regelmatig roeren, losse filtratie met fijnmazig doek (geen steriele filtratie of pasteurisatie), vervolgens botteling vóór het einde van de gisting voor een optimale hergisting en carbonatie.Mocktail: Virgin Moscow Mule: Een likje Gimber (concentraat van gember), de rest in vlierbessen kefirCocktail: Spritz-Kéfir : 1/4 of 1/3 van Aperol Spritz of een ander bittertje, de rest in Vlierbessen Kefir en een schijfje limoen