Portobello champignon (2 kg) - cat. 2 (België)
De Portobello is een grote champignon met een stevige, volle textuur en rijke smaak. Dankzij zijn dense structuur is hij een heerlijk vegetarisch alternatief voor vlees, ideaal om te vullen, te grillen, te roosteren of te gebruiken als “burger”. Een veelzijdige klassieker in de keuken voor smaakvolle en creatieve gerechten.
(REF : 2054)
(REF : 2051)
(REF : 1916)
(REF : 1666)
(REF : 1886)
(REF : 2302)
(REF : 1088)
(REF : 1858)
(REF : 1912)
(REF : 2227)
(REF : 1857)
(REF : 1093)
(REF : 1859)
(REF : 1299)
(REF : 1601)
(REF : 1722)
De Portobello is een grote champignon met een stevige, volle textuur en rijke smaak. Dankzij zijn dense structuur is hij een heerlijk vegetarisch alternatief voor vlees, ideaal om te vullen, te grillen, te roosteren of te gebruiken als “burger”. Een veelzijdige klassieker in de keuken voor smaakvolle en creatieve gerechten.