De groene eikenbladsla wordt gewaardeerd om haar zachte textuur en milde, verfijnde smaak. De luchtige, gekrulde blaadjes geven een frisse en elegante toets aan salades. Perfect als bijgerecht of gemengd met jonge blaadjes voor een verfijnde salade.
(REF : 1722)
(REF : 1111)
(REF : 1912)
(REF : 1891)
(REF : 1299)
(REF : 2310)
(REF : 1088)
(REF : 1913)
(REF : 1666)
(REF : 1026)
(REF : 1948)
(REF : 1862)
(REF : 1720)
(REF : 1608)
(REF : 1022)
(REF : 1472)
De groene eikenbladsla wordt gewaardeerd om haar zachte textuur en milde, verfijnde smaak. De luchtige, gekrulde blaadjes geven een frisse en elegante toets aan salades. Perfect als bijgerecht of gemengd met jonge blaadjes voor een verfijnde salade.