Zuurkool met jeneverbessen. Zuurkool is gemaakt van gefermenteerde witte kool. Het bevat veel vitaminen en mineralen en is ook rijk aan melkzuur en voedingsvezels. Zuurkool heeft een zuiverende werking en bevordert de vertering.
Ingrediënten
witte kool, zeezout, jeneverbessen.
16 andere producten in dezelfde categorie:
groenten-en-peulvruchten
LUPINES IN PEKELVOCHT
- 280 gr
Lupine of lupinibonen zijn de gele peulvruchtzaden van het geslacht Lupinus. Ze worden traditioneel gegeten als gebeitst snackvoedsel, voornamelijk...
groenten-en-peulvruchten
GEGRILDE PAPRIKA'S
- 190 gr
Lekkere gegrilde paprika's, gekruid met mediterrane aromatische kruiden en bewaard in extra vierge olijfolie. Ideaal om bij het aperitief te eten,...
groenten-en-peulvruchten
ZWARTE BONEN
- 400 gr
Deze zwarte bonen in blik zijn klaar voor gebruik. Men kan ze warm of koud gebruiken, dit in allerlei recepten.
groenten-en-peulvruchten
KIKKERERWTEN IN BLIK
- 2,5 kg
Deze kikkererwten in blik zijn klaar voor gebruik. Men kan ze warm of koud in allerlei recepten gebruiken.
groenten-en-peulvruchten
ERWTJES
- 340 gr
Italiaanse,verse erwten van Il Nutrimento,geteeld in Italië, op dezelfde dag verwerkt als het plukken en verpakt binnen 6 uur!Zo behouden ze de...
groenten-en-peulvruchten
EDAMAME
- 200 gr
Eindelijk verkrijgbaar ... de beroemde jonge soja peulen ! Als aperitief, of in een warm of koud gerecht. Ze zijn ook geschikt om er een groene...
groenten-en-peulvruchten
SOJASCHEUTEN
- 330 gr
Deze sojascheuten zijn knapperig en klaar om te eten. Perfect om te gebruiken in salades en roerbakgerechten
groenten-en-peulvruchten
BORLOTTI BRUINE BONEN
- 400 gr
Deze Borlotti bruine bonen in blik zijn klaar voor gebruik. Men kan ze warm of koud in allerlei recepten gebruiken.
groenten-en-peulvruchten
PICKLES RODE BIET DULSE KRUIDEN
- 140 gr
Maak uw gerechten wat pittiger! Als condiment gebruiken in uw salades en koude gerechten of als aperitief eten! Tip: Gebruik de azijn als smaakmakers.
Zuurkool met jeneverbessen. Zuurkool is gemaakt van gefermenteerde witte kool. Het bevat veel vitaminen en mineralen en is ook rijk aan melkzuur en voedingsvezels. Zuurkool heeft een zuiverende werking en bevordert de vertering.