Grote zoet-zure augurken in azijn.
Ingrediënten
augurken, azijn, agavestroop, mosterdzaad, zeezout.
Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
groenten-en-peulvruchten
EDAMAME
- 200 gr
Eindelijk verkrijgbaar ... de beroemde jonge soja peulen ! Als aperitief, of in een warm of koud gerecht. Ze zijn ook geschikt om er een groene...
groenten-en-peulvruchten
TUINBONEN demeter
- 350 gr
Gebruiksklaar. Een alternatief voor de andere bonen ... Past perfect in sla, soep, tajine ...
groenten-en-peulvruchten
KIKKERERWTEN
- 400 gr
Deze kikkererwten in blik zijn klaar voor gebruik. Men kan ze warm of koud gebruiken, dit in allerlei recepten.
groenten-en-peulvruchten
BABAGANOUSH
- 180 gr
Gebruiksklaar, als antipasti, in salades of als beleg.
groenten-en-peulvruchten
AZUKI BONEN
- 400 gr
Deze azukibonen in blik zijn klaar voor gebruik. Men kan ze warm of koud gebruiken, dit in allerlei recepten.
groenten-en-peulvruchten
ZUURKOOL NATUUR
- 700 ml
Zuurkool met jeneverbessen. Zuurkool is gemaakt van gefermenteerde witte kool. Het bevat veel vitaminen en mineralen en is ook rijk aan melkzuur en...
groenten-en-peulvruchten
PICKLES KOMKOMMER WAKAME CURRY
- 140 gr
Maak uw gerechten wat pittiger! Als condiment gebruiken in uw salades en koude gerechten of als aperitief eten! Tip: Gebruik de azijn als smaakmakers.
groenten-en-peulvruchten
GEGRILDE CHAMPIGNONS
- 190 gr
Lekkere gegrilde champignons, gekruid met mediterrane aromatische kruiden en bewaard in extra vierge olijfolie. Ideaal om bij het aperitief te...
groenten-en-peulvruchten
PARIJSE CHAMPIGNONS
- 280 gr
Deze champignons zijn gesneden en klaar voor gebruik. Ideaal om altijd in de kast te hebben. Heerlijk in pasta, stoofpotten, soep en pizza.
groenten-en-peulvruchten
LUPINES IN PEKELVOCHT
- 280 gr
Lupine of lupinibonen zijn de gele peulvruchtzaden van het geslacht Lupinus. Ze worden traditioneel gegeten als gebeitst snackvoedsel, voornamelijk...
groenten-en-peulvruchten
GEDROOGDE TOMATEN
- 300 gr
Deze tomaten worden alleen gedroogd in de Apulische zon en koud bewerkt om al hun aroma's te behouden.
Grote zoet-zure augurken in azijn.