PRECO - Kipfilet (1 st. - +/- 150 gr)
Malse, smakelijke stukken biologische kip! De scharrelkippen van Le Picoreur worden minimaal 81 dagen opgefokt. Ze hebben vrije toegang tot weiden in de open lucht en krijgen een biologische voeding. Deze houderijmethode draagt bij tot de productie van smakelijk vlees van hoge kwaliteit.
Ingrediënten
Extra fijne boerenkip escalope
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
gevogelte
PRECO - Kipfilet BULK (+/- 2 kg)
Poulets bio élevés en extérieur, exclusivement sur le territoire belge, respectant les traditions artisanales d'autrefois. La race est choisie pour...
gevogelte
PRECO - Kippenlevers (+/- 250 gr)
Ontdek de verschillende stukken kip, ideaal voor gemakkelijke, gastronomische maaltijden elke dag. Scharrelkippen, die minstens 81 dagen worden...
gevogelte
PRECO - Kalkoenfilet BULK (+/- 1,5 kg)
De biologische kalkoenen van Le Picoreur worden minimaal 100 dagen opgefokt. Ze hebben vrije toegang tot weilanden in de open lucht en krijgen een...
gevogelte
PRECO - Kippengehakt BULK (1,5 kg)
Poulets bio élevés en extérieur, exclusivement sur le territoire belge, respectant les traditions artisanales d'autrefois. La race est choisie pour...
gevogelte
PRECO - Kippenlevers (+/- 450 gr)
Poulets bio élevés en extérieur, exclusivement sur le territoire belge, respectant les traditions artisanales d'autrefois. La race est choisie pour...
gevogelte
PRECO - Kippenonderbouten (+/- 520 gr)
Poulets bio élevés en extérieur, exclusivement sur le territoire belge, respectant les traditions artisanales d'autrefois. La race est choisie pour...
gevogelte
PRECO - Kippenbillen (+/- 600 gr)
Poulets bio élevés en extérieur, exclusivement sur le territoire belge, respectant les traditions artisanales d'autrefois. La race est choisie pour...
gevogelte
PRECO - Heel Kip (+/- 1,3 kg)
Poulets bio élevés en extérieur, exclusivement sur le territoire belge, respectant les traditions artisanales d'autrefois. La race est choisie pour...
‹ ›
Taillée dans le filet d'une belle dinde, l'escalope est un morceau fin, à cuisson rapide. Entière ou en petits morceaux, on peut la faire sauter, la griller, la passer au wok, et même la frire !