PRECO - Witte kipfilets "le 81 jours" (2 st. - +/- 320 gr)

Ja
Productinformatie
Referentie : 40515
Bestelling : VOORBESTELLING VRIJDAG VOOR 12 UUR EN WOENSDAG VOOR 16 UUR
THT : THT
Kartoneenheid : 6
Minimum afname : 6
EAN : 2448411
Familie : Vlees en vleesvervangers
Categorie : Vers vlees
Subcategorie : Gevogelte

Productbeschrijving

De biologische kipfilet is het hele jaar door een must en kan op heel veel manieren en in heel veel recepten bereid worden! De scharrelkip van Le Picoreur wordt minimaal 81 dagen opgefokt. Ze hebben vrije toegang tot weiden in de open lucht en worden gevoed met biologische voeding. Deze manier van kweken zorgt voor lekker vlees van hoge kwaliteit.


Ingrediënten
Witte scharrelkipfilets

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

gevogelte
KERSTVOORBESTELLING 12/12 - Potten parelhoen BULK (+/- 2,4 kg - 6 st)
De pintadebout is een smaakvol, mals stuk gevogelte, ideaal voor feestelijke gerechten. Geleverd in een schaaltje met 6 bouten (totaalgewicht +/-...

(REF : 41050)

gevogelte
PRECO - Kippengehakt BULK (1,5 kg)
Poulets bio élevés en extérieur, exclusivement sur le territoire belge, respectant les traditions artisanales d'autrefois. La race est choisie pour...

(REF : 41025)

gevogelte
PRECO - Kippenbillen BULK (+/- 2 kg)

(REF : 41005)

gevogelte
PRECO - Heel Kip (+/- 1,3 kg)
Poulets bio élevés en extérieur, exclusivement sur le territoire belge, respectant les traditions artisanales d'autrefois. La race est choisie pour...

(REF : 41001)

gevogelte
PRECO - Kippenchipolata (+/- 5 x 70 gr)
Poulets bio élevés en extérieur, exclusivement sur le territoire belge, respectant les traditions artisanales d'autrefois. La race est choisie pour...

(REF : 41028)

gevogelte
PRECO - Kippenlevers (+/- 450 gr)
Poulets bio élevés en extérieur, exclusivement sur le territoire belge, respectant les traditions artisanales d'autrefois. La race est choisie pour...

(REF : 41016)

gevogelte
PRECO - Kippen dijbeenfilets ontbeend zonder vel (+/- 5 kg)
Poulets bio élevés en extérieur, exclusivement sur le territoire belge, respectant les traditions artisanales d'autrefois. La race est choisie pour...

(REF : 41032)

gevogelte
KERSTVOORBESTELLING 12/12 - Suprême parelhoen BULK (+/- 1,8 kg - 6 st)
Het pintadesuprême van Belki is een verfijnd en mals stuk gevogelte, ideaal voor feestelijke menu’s. Geleverd in een schaaltje met 6 suprêmes...

(REF : 41049)

gevogelte
PRECO - Kippenonderbouten (+/- 520 gr)
Poulets bio élevés en extérieur, exclusivement sur le territoire belge, respectant les traditions artisanales d'autrefois. La race est choisie pour...

(REF : 41006)

gevogelte
PRECO - Witte kippenbouten "le 81 jours" (2 st. - +/- 530 gr)
Taillée dans le filet d'une belle dinde, l'escalope est un morceau fin, à cuisson rapide. Entière ou en petits morceaux, on peut la faire sauter,...

(REF : 40513)

gevogelte
PRECO - Eendenbil, volledig ontbeend (+/- 300 gr)
De unieke smaak van biologische eendenbout, met zijn zachte, romige textuur, is perfect voor het creëren van uitzonderlijke recepten! De eend van...

(REF : 40525)

gevogelte
PRECO - Kipfilet (1 st. - +/- 150 gr)
Taillée dans le filet d'une belle dinde, l'escalope est un morceau fin, à cuisson rapide. Entière ou en petits morceaux, on peut la faire sauter,...

(REF : 40516)

gevogelte
PRECO - Kippenvleugels zonder vleugeltip BULK (+/- 2 kg)
Poulets bio élevés en extérieur, exclusivement sur le territoire belge, respectant les traditions artisanales d'autrefois. La race est choisie pour...

(REF : 41013)

gevogelte
PRECO - Kippenworsten (+/- 240 gr)
Poulets bio élevés en extérieur, exclusivement sur le territoire belge, respectant les traditions artisanales d'autrefois. La race est choisie pour...

(REF : 41031)

gevogelte
PRECO - Kipfilet BULK (+/- 2 kg)
Poulets bio élevés en extérieur, exclusivement sur le territoire belge, respectant les traditions artisanales d'autrefois. La race est choisie pour...

(REF : 41003)

gevogelte
PRECO - Kalkoenfilet BULK (+/- 1,5 kg)
De biologische kalkoenen van Le Picoreur worden minimaal 100 dagen opgefokt. Ze hebben vrije toegang tot weilanden in de open lucht en krijgen een...

(REF : 40558)