Vanillepudding met karamel (4 x 100 gr)
De vanillevlaai overgoten met karamel is het klassieke dessert bij uitstek met Jersey-melk. Gemaakt zonder eieren in de zuiverste traditie, het is een echt genot! Een recept met weinig suiker.
Ingrediënten
MELK, ongeraffineerde bruine rietsuiker, vloeibare karamel, Madagaskar vanille-extract, maïszetmeel
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
desserts
Rijstpap met schapenmelk (2 x 125 gr)
Rijstpudding is traditioneel en heerlijk. Voor deze heerlijke biologische rijstpudding gebruikt Gaborit IGP Camargue langkorrelige rijst, Fairtrade...
desserts
Frambozen Panna Cotta (2 x 120 gr)
Panna Cotta de la Lémance heeft een stevige, smeltzachte textuur en een heerlijke frambozencoulis. Een eenvoudig genot voor fijnproevers! Dit...
desserts
Crème brûlée (130 gr)
Grandeur Nature crème brûlée is een heerlijk gebakrecept gemaakt met verse room, volle Bretonse melk, scharreleieren en Fairtrade suiker. De...
desserts
Frambozen Panna Cotta (130 gr)
Gepasteuriseerde panna cotta met frambozenbereiding. Een fruitig, verfijnd dessert in de stijl van onze grootmoeders.
desserts
Choconeige (4 x 110 gr)
Dit heerlijke dessert met chocoladeroom, overgoten met echte biologische slagroom, is het resultaat van jarenlange expertise en wordt gemaakt...
desserts
Mokkapudding (130 gr)
Ontdek dit heerlijke dessert met koffieroom, zorgvuldig bereid met verse room en volle melk uit Bretagne. Fairtrade suiker en natuurlijk...
‹ ›
De vanillevlaai overgoten met karamel is het klassieke dessert bij uitstek met Jersey-melk. Gemaakt zonder eieren in de zuiverste traditie, het is een echt genot! Een recept met weinig suiker.