PETERSELIE VLOKKEN BLAADJES 4MM
- 500 gr
Peterselie aromatiseert rauwe groenten en salades, evenals soepen, sauzen en vlees- en groentegerechten. De bladeren, rijk aan vitamine A en C, worden veel gebruikt, zowel in de Oosterse, Europese als Amerikaanse keuken.
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
aromatische-kruiden
ROZEMARIJN BLAADJES
- 500 gr
Rozemarijn is een bekende aromaat en is zeer nuttig in infusie.Gebruiksaanwijzing: 1 g (1 theelepel) per kopje in infusie
aromatische-kruiden
PETERSELIE
- 10 gr
Peterselie aromatiseert rauwe groenten en salades, evenals soepen, sauzen en vlees- en groentegerechten. De bladeren, rijk aan vitamine A en C,...
aromatische-kruiden
BIESLOOK TUBES
- 6 gr
Bieslook heeft een doordringende geur, ze gaan heel goed samen met kervel, peterselie en dragon (dit kwartet vormt de "fijne kruiden").
aromatische-kruiden
KORIANDER HEEL
- 30 gr
Zoete maar licht brandende smaak, laat een nasmaak van sinaasappelschil achter. Gebruik voor court-bouillons, marinades, dressings, sauzen,...
aromatische-kruiden
RENAVULVERPAKKING THIJMBLAD
- 250 gr
Onmisbaar in de Mediterrane keuken, tijm kan allerlei gerechten verrijken met zijn krachtige en zeer licht kruidige smaak.Gebruiksaanwijzing:...
aromatische-kruiden
LINDESPINT
- 500 gr
OMSCHRIJVING: deel van de lindebast, tussen schors en hard hout, geoogst bij het begin van de sapstroom, luchtgedroogd.TRADITIONEEL GEBRUIK: bij...
aromatische-kruiden
NAVULVERPAKKING KORIANDER HEEL
- 30 gr
Koriander is net zo beroemd om zijn zaden als om zijn zeer aromatische bladeren.Gebruiksaanwijzing: geeft smaak en body aan uw marinades,...
aromatische-kruiden
ROZEMARIJN
- 25 gr
Geurige en kamferachtige geur.Gebruik voor marinades, Provençaalse keuken, paella, vulling, seitan. Geneeskrachtige kruiden: stimulerend,...
aromatische-kruiden
LAURIERBLAD
- 500 gr
Heel gebruikelijk bij het koken, laurier is duidelijk erg aromatisch in infusie.Gebruiksaanwijzing: 1 g (5 bladeren) per kopje als afkooksel.
aromatische-kruiden
NAVULVERPAKKING TIJM BLAD
- 60 gr
Tijm wordt gebruikt om beter te ademen, om koude, urineweginfecties te bestrijden. Tijm levert mineralen en helpt tegen reuma.
aromatische-kruiden
NAVULVERPAKKING BASILICUM BLAD
- 60 gr
In tomatensalades, in tomatensauzen, bij kaaspasta, pizza's etc.Licht gepeperd met een lichte kamfernoot.Zeer indringende, bloemige en frisse...
aromatische-kruiden
BOUQUET GARNI
- 9 gr
Frisse en krachtige smaak. Gebruiksaanwijzing: Voor het op smaak brengen van een saus, een court-bouillon, een stoofpotje, een stoofpotje,...
‹ ›
Peterselie aromatiseert rauwe groenten en salades, evenals soepen, sauzen en vlees- en groentegerechten. De bladeren, rijk aan vitamine A en C, worden veel gebruikt, zowel in de Oosterse, Europese als Amerikaanse keuken.