snoep-lekkernijen
MARSEPEIN ABRIKOZEN - 50 gr(REF : HMAA1)
CHOCOLATS DE PAULINE ,de lekkerste chocolade. Deze ambachtelijke chocolatier bewerkt een superieure chocolade met intense smaak. Recept: pure cacaoboter (40% minimum, waar een "goede" chocolade gemiddeld 20% bevat). Zonder lecitine (middel dat wordt gebruikt wordt ter vervanging van de dure cacaoboter) Weinig suiker hetgeen de smaaksensatie nog verhoogt. Naast de repen Chocolade presenteert CHOCOLATS DE PAULINE u tal van specialiteiten ter gelegenheid van de feesten van Kerst en Pasen. STALEN : op aanvraag verkrijgbaar bij info@vajra.bio
(REF : HMAA1)
(REF : OKHV1)
(REF : OKH1)
(REF : OKF1)
(REF : TSTW1)
(REF : OKC1)
(REF : REGL)
(REF : HMAO1)
(REF : OXGU1)
(REF : HMAG1)
(REF : OXGU2)
(REF : PA7116)
(REF : JBT)
(REF : HMA3)
(REF : PA7093)
(REF : HMAR1)
CHOCOLATS DE PAULINE ,de lekkerste chocolade. Deze ambachtelijke chocolatier bewerkt een superieure chocolade met intense smaak. Recept: pure cacaoboter (40% minimum, waar een "goede" chocolade gemiddeld 20% bevat). Zonder lecitine (middel dat wordt gebruikt wordt ter vervanging van de dure cacaoboter) Weinig suiker hetgeen de smaaksensatie nog verhoogt. Naast de repen Chocolade presenteert CHOCOLATS DE PAULINE u tal van specialiteiten ter gelegenheid van de feesten van Kerst en Pasen. STALEN : op aanvraag verkrijgbaar bij info@vajra.bio