• Nieuw

PIPE RIGATI TARWE WIT - 5 kg

Ja
Productinformatie
Referentie : GAPIR1
Merk : SGAMBARO
Kartoneenheid : 1
Minimum afname : 1
EAN : 8009385113437
Familie : Droge producten (Vajra)
Categorie : Granen, meel, couscous en pasta
Subcategorie : Pasta

Ingrediënten
tarwe

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

pasta
SPAGHETTI TARWE VOL - 500 gr
De volkoren Spaghetti is gemaakt van op steen gemalen meel, dat nadien gekneed en gevormd wordt volgens traditionele methodes. Het resultaat is een...

(REF : PROSPF2)

pasta
PENNE RIGATE TARWE WIT - 500 gr
GEEN NL OP DE LABELS

(REF : BPTPE1)

pasta
PENNE 100 % MAIS - 400 gr
De maïs Penne worden op een lage temperatuur gedroogd, wat voor een goed kookresultaat zorgt. Deze lichte en lekkere pasta zal bij de hele familie...

(REF : PROPM1)

CORALLINI RIGATI TARWE...
  • Nieuw
pasta
CORALLINI RIGATI TARWE WIT - 5 kg

(REF : GACOR1)

pasta
SPIRELLI RIJST VOL - 250 gr
Volle rijst Spirelli pasta is gemaakt van de beste Italiaanse rijst. Deze lichte en lekkere pasta zal bij de hele familie in de smaak vallen. Het...

(REF : PROSPIR2)

pasta
TAGLIOLINI BRANDNETEL - 250 gr

(REF : PATL4)

pasta
FARFALLE TARWE WIT - 5 kg

(REF : GAFA)

pasta
LASAGNA MAIS RIJST - 250 gr
Italiaanse lasagne blad, gemaakt van mais en rijst. Zowel glutenvrij als zonder ei.

(REF : PROLMR)

pasta
GNOCCHETTI KIKKERERWTEN GLUTENVRIJ - 3,5 kg

(REF : PAGB3)

pasta
GNOCCHETTI VAN RIJST EN KURKUMA GLU - 3,5 kg

(REF : PAGB4)

pasta
TAGLIOLINI KURKUMA - 250 gr

(REF : PATL3)

pasta
RISONE (ORZO) TARWE WIT - 5 kg
Eerder gekend onder de naam orzo in Griekenland, risoni wordt vaak gebruikt in de Italiaanse keuken.

(REF : GARIS)

pasta
TAGLIATELLE VOLKOREN HARDE TARWE SE - 250 gr

(REF : PATT4)

pasta
PENNETTE VAN RIJST EN KASTANJE GLUT - 3,5 kg

(REF : PAPB1)

pasta
TAGLIOLINI HARDE TARWE WITTE - 250 gr

(REF : PATL6)

pasta
MACARONI TARWE WIT - 500 gr
De witte Macaroni pasta is gemaakt van op steen gemalen meel, die nadien gekneed en gevormd wordt volgens traditionele methodes. Het resultaat is...

(REF : PROMF1)