Olijven van de variëteit Konservolea. Afkomstig uit de regio Amfissa, oogst september-oktober. Heel knapperig.
Ingrediënten
groene olijven* (60,32 %), water (34.53%), zeezout (4.95%), citroensap * (0.2%)
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
olijven-en-antipasti
KALAMATA OLIJVEN demeter
- 320 gr
Epikouros is een Griekse producent van gecertificeerde biologische olijven sinds 1995 en exporteert olijven, olijfolie, antipasti's en andere...
olijven-en-antipasti
KALAMATA OLIJVEN RAUW demeter
- 200 gr
Epikouros is een Griekse producent van gecertificeerde biologische olijven sinds 1995 en exporteert olijven, olijfolie, antipasti's en andere...
olijven-en-antipasti
GROENE OLIJVEN ONTPIT
- 220 gr
Epikouros is een Griekse product van biologische olijven sinds 1995 en exporteert olijven, olijfolie, antipasti producten naar meer dan 16 landen....
olijven-en-antipasti
TAPENADE ZWARTE OLIJVEN
- 130 gr
Zwarte olijven puree gemaakt met extra vierge olijfolie. Heerlijk om bij het aperitief te eten op toastjes, als broodbeleg of bij deegwaren.
olijven-en-antipasti
KALAMATA OLIJVEN ONTPIT demeter
- 315 gr
Epikouros is een Griekse producent van gecertificeerde biologische olijven sinds 1995 en exporteert olijven, olijfolie, antipasti's en andere...
olijven-en-antipasti
GEDROOGDE TOMATEN IN OLIE
- 220 gr
Lekkere Griekse gedroogde tomaten in olie met kruiden. Zongedroogde tomaten zijn rijk aan vitamine C. Niet alleen bevatten zongedroogde tomaten tal...
olijven-en-antipasti
GROENE OLIJVEN MET LOOK IN VOCHT
- 320 gr
Uitstekende smaak: olijven gemarineerd in knoflook, olijven in pekel. Pioniers van biologische en biologisch-dynamische landbouw in Griekenland.
olijven-en-antipasti
ZWARTE OLIJVEN ONTPIT
- 280 gr
Il Nutrimento biedt een breed scala aan authentieke Italiaanse olijven. Groen en zwart, ontpit of heel, perfect als aperitiefhapje of als...
olijven-en-antipasti
KAPPERTJES IN AZIJN
- 140 gr
De biologische kappertjes Il Nutrimento worden met de hand geplukt en verwerkt. Deze kleine, licht aangezuurde kappertjes worden bewaard in...
Olijven van de variëteit Konservolea. Afkomstig uit de regio Amfissa, oogst september-oktober. Heel knapperig.