Zuurkool Alsace rauw (550 gr)
De Meyer Wagner zuurkoolfabriek biedt je zijn rauwe zuurkool, volledig biologisch geproduceerd, in een klein formaat. Je kunt het rauw of gekookt eten, alleen of bij de maaltijd. De zuurkoolfabriek begon in 2001 met het gebruik van biologische methoden voor een deel van de productie.
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
kant-en-klaarmaaltijden
Sweet & sour mini spring rolls (200 gr)
Mini loempia's in zoetzure saus zijn een genot voor de smaakpapillen, met een fruitige groente- en ananasvulling, bedekt met amandelen en gewikkeld...
kant-en-klaarmaaltijden
PRECO - Vol au vent vegan (1 kg)
Sala de Fiesta, décembre. "Salade du pêcheur" avec du tofu fumé. Sans gluten. Disponible en 500 g ou en 1 kg. Vers en Veggie prépare des...
kant-en-klaarmaaltijden
Samosas India (250 gr)
India Samosa's verleiden met hun zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, zoals fijne aardappelblokjes en malse groene erwten, evenals hun heerlijke...
kant-en-klaarmaaltijden
Lenterolletjes Chinees (220 gr)
De klassieker uit het SOTO-assortiment: loempia's. Ze waren een groot succes vanaf het moment dat ze werden gelanceerd. In de loop der jaren...
kant-en-klaarmaaltijden
Lenterolletjes Thaï (220 gr)
Thaise loempia's zijn een speciale interpretatie van de klassieke loempia. Ze hebben een heerlijke vulling van gehakte groenten, spruiten en...
kant-en-klaarmaaltijden
Mini loempias Thaï (200 gr)
Klein maar fijn! De zoete en pittige noten van koriander en chilipeper, gecombineerd met gehakte groenten en knapperige Aziatische noedelspruiten,...
kant-en-klaarmaaltijden
Sterretjes feel good (250 gr)
De sterretjes "feel good", gemaakt met bruine rijst en mediterrane groenten, zijn vochtig en sappig. Een handvol sesamzaadjes zorgt voor een...
kant-en-klaarmaaltijden
PRECO - Speltlasagne met witloof (3 kg)
Lasagne aux chicons, avec de la crème d'amande, pâte à l'épeautre. Disponible en portion de 450 g et en terrine de 3 kg. Végétarien. Vers en...
De Meyer Wagner zuurkoolfabriek biedt je zijn rauwe zuurkool, volledig biologisch geproduceerd, in een klein formaat. Je kunt het rauw of gekookt eten, alleen of bij de maaltijd. De zuurkoolfabriek begon in 2001 met het gebruik van biologische methoden voor een deel van de productie.