VOORBESTELLING - Slakken in bladerdeeg (8 stuks - 100 gr)
Bordje slakken in bladerdeeg met biologische kruidenboterVerwarm opnieuw in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende 10 tot 12 minuten
Ingrediënten
Slakken (Helix Aspersa Maxima), boter, knoflook, peterselie, bladerdeeg (tarwebloem, boter, ei, zout), zout, peper
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
kant-en-klaarmaaltijden
PRECO - Vol au vent vegan (1 kg)
Sala de Fiesta, décembre. "Salade du pêcheur" avec du tofu fumé. Sans gluten. Disponible en 500 g ou en 1 kg. Vers en Veggie prépare des...
kant-en-klaarmaaltijden
Borek met spinazie en feta (190 gr)
Soto's Spinazie en Feta Börek zijn een verleidelijke combinatie van ultradun krokant deeg en heerlijke vulling. Ze zijn geïnspireerd op de beroemde...
kant-en-klaarmaaltijden
Zuurkool Alsace rauw (550 gr)
De Meyer Wagner zuurkoolfabriek biedt je zijn rauwe zuurkool, volledig biologisch geproduceerd, in een klein formaat. Je kunt het rauw of gekookt...
kant-en-klaarmaaltijden
Zuurkool Alsace rauw (5 kg)
De Meyer Wagner zuurkoolfabriek biedt je deze rauwe zuurkool, volledig biologisch geproduceerd. Het kan rauw of gekookt worden gegeten, alleen of...
kant-en-klaarmaaltijden
VOORBESTELLING - Curry Madras (420 gr)
De Curry Madras combineert rijst, kikkererwten en knapperige groenten met de romige rijkdom van kokosmelk en een mix van Indiase kruiden. Een...
kant-en-klaarmaaltijden
VOORBESTELLING - Roasted salad (300 gr)
De Roasted Salad combineert geroosterde aardappelen, romige feta en zongedroogde tomaten, verfijnd met een vleugje citroen en verse kruiden. Een...
kant-en-klaarmaaltijden
PRECO - Lasagne terrine (3 kg)
Lasagne aux légumes et au tofu haché. Végétarien. Disponible en portion de 450 g et en terrine de 3 kg. Vers en Veggie prépare des tartinables,...
kant-en-klaarmaaltijden
Sterretjes feel good (250 gr)
De sterretjes "feel good", gemaakt met bruine rijst en mediterrane groenten, zijn vochtig en sappig. Een handvol sesamzaadjes zorgt voor een...
Bordje slakken in bladerdeeg met biologische kruidenboterVerwarm opnieuw in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende 10 tot 12 minuten