- Nieuw

De Bolzano–tomaat, geteeld op de perma-boerderij Ponceret, is een vleestomaat met een licht afgeplatte ronde vorm. Het vruchtvlees is stevig, sappig en mild van smaak, met een natuurlijke zoetheid. Ideaal in plakjes, in een capresesalade of gewoon met wat olijfolie. Een tomaat uit levendige, bodemvriendelijke landbouw – puur en authentiek.
(REF : 1929)
(REF : 1013)
(REF : 1037)
(REF : 1011)
(REF : 1038)
(REF : 1278)
(REF : 1414)
(REF : 1950)
(REF : 1728)
(REF : 1482)
(REF : 1307)
(REF : 1020)
(REF : 1076)
(REF : 1977)
(REF : 1002)
(REF : 1906)
De Bolzano–tomaat, geteeld op de perma-boerderij Ponceret, is een vleestomaat met een licht afgeplatte ronde vorm. Het vruchtvlees is stevig, sappig en mild van smaak, met een natuurlijke zoetheid. Ideaal in plakjes, in een capresesalade of gewoon met wat olijfolie. Een tomaat uit levendige, bodemvriendelijke landbouw – puur en authentiek.