GEGRILDE CHAMPIGNONS
- 190 gr
Lekkere gegrilde champignons, gekruid met mediterrane aromatische kruiden en bewaard in extra vierge olijfolie. Ideaal om bij het aperitief te eten, als bijgerecht of in een sandwich.
Ingrediënten
champignons, zonnebloemolie, extra vierge olijfolie, zout, look, wijnazijn, peterselie, basilicum, chilipeper.
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
groenten-en-peulvruchten
LUPINES IN PEKELVOCHT
- 280 gr
Lupine of lupinibonen zijn de gele peulvruchtzaden van het geslacht Lupinus. Ze worden traditioneel gegeten als gebeitst snackvoedsel, voornamelijk...
groenten-en-peulvruchten
PICKLES RODE BIET DULSE KRUIDEN
- 140 gr
Maak uw gerechten wat pittiger! Als condiment gebruiken in uw salades en koude gerechten of als aperitief eten! Tip: Gebruik de azijn als smaakmakers.
groenten-en-peulvruchten
BORLOTTI BRUINE BONEN
- 400 gr
Deze Borlotti bruine bonen in blik zijn klaar voor gebruik. Men kan ze warm of koud in allerlei recepten gebruiken.
groenten-en-peulvruchten
EDAMAME
- 200 gr
Eindelijk verkrijgbaar ... de beroemde jonge soja peulen ! Als aperitief, of in een warm of koud gerecht. Ze zijn ook geschikt om er een groene...
groenten-en-peulvruchten
MAIS NATUUR
- 340 gr
Italiaanse,verse maïs van Probios,geteeld in Italië en binnen een dag verwerkt, verpakt binnen 6 uur na het plukken!Zo behouden ze de smaak en...
groenten-en-peulvruchten
TUINBONEN demeter
- 350 gr
Gebruiksklaar. Een alternatief voor de andere bonen ... Past perfect in sla, soep, tajine ...
groenten-en-peulvruchten
CANNELLINI WITTE BONEN
- 400 gr
Deze Cannellini witte bonen in blik zijn klaar voor gebruik. Men kan ze warm of koud in allerlei recepten gebruiken.
groenten-en-peulvruchten
GEDROOGDE TOMATEN
- 300 gr
Deze tomaten worden alleen gedroogd in de Apulische zon en koud bewerkt om al hun aroma's te behouden.
Lekkere gegrilde champignons, gekruid met mediterrane aromatische kruiden en bewaard in extra vierge olijfolie. Ideaal om bij het aperitief te eten, als bijgerecht of in een sandwich.