Bulgur is ontkiemde tarwe die gestoomd, in open lucht gedroogd en fijngestampt wordt. Deze behandeling laat toe dat het zetmeel omgezet wordt in druivensuiker waardoor de bulgur lichter verteerbaar wordt. Taboulé is het bij ons best bekende gerecht waarin bulgur wordt verwerkt.
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
griesmeel-en-andere-bereidingen
COUSCOUS
- 5 kg
Tarwe tot meel gemalen en dan bevochtigd geeft couscous. Het is een typisch Berbers gerecht, geliefd in talrijke landen.
griesmeel-en-andere-bereidingen
RISOTTO MET CHAMPIGNONS
- 250 gr
Een kant-en-klare risotto met Carnaroli rijst en champignons. Deze rijst kookt nooit teveel en is perfekt om een heerlijke romige risotto te maken....
griesmeel-en-andere-bereidingen
RIJST & MAIS COUSCOUS
- 5 kg
Couscous van rijst en maïs. Tot meel gemalen, daarna bevochtigd. Rijst en maïs geven een uitstekende couscous die geen gluten bevat.Basisrecept :1...
griesmeel-en-andere-bereidingen
PARELCOUSCOUS
- 25 kg
Parelcouscous met een smeuïge, licht stevige textuur – ideaal voor warme gerechten, salades of als origineel bijgerecht. Veelzijdig en snel klaar.
griesmeel-en-andere-bereidingen
PARELCOUSCOUS
- 400 gr
Parelcouscous met een smeuïge, licht stevige textuur – ideaal voor warme gerechten, salades of als origineel bijgerecht. Veelzijdig en snel klaar.
griesmeel-en-andere-bereidingen
4 GRANENCOUSCOUS
- 5 kg
Moderne tarwecouscous verliest meer en meer zijn smaak door de hybridisering en de standaardisering. Wij stellen voor om het gemak van de couscous...
griesmeel-en-andere-bereidingen
SPELTCOUSCOUS
- 500 gr
Rijk aan vitaminen en mineralen is deze couscous gemakkelijk te verteren. Mensen gevoelig voor gluten verdragen beter deze van spelt dan die van...
griesmeel-en-andere-bereidingen
RISOTTO MET POMPOEN
- 250 gr
Een kant-en-klare risotto met Carnaroli rijst en pompoen. Deze rijst kookt nooit teveel en is perfekt om een heerlijke romige risotto te maken....
griesmeel-en-andere-bereidingen
COUSCOUS
- 20 kg
Tarwe tot meel gemalen en dan bevochtigd geeft couscous. Het is een typisch Berbers gerecht, geliefd in talrijke landen.
griesmeel-en-andere-bereidingen
SPELTCOUSCOUS
- 20 kg
Rijk aan vitaminen en mineralen is deze couscous gemakkelijk te verteren. Mensen gevoelig voor gluten verdragen beter deze van spelt dan die van...
griesmeel-en-andere-bereidingen
HARD TARWEGRIESMEEL demeter
- 5 kg
Tarwegriesmeel is verkregen door het grof malen van de bevochtigde granen van tarwe, die daarna worden gedroogd en gezeefd. Heerlijk om deegwaren,...
griesmeel-en-andere-bereidingen
RISOTTO MET ARTISJOK
- 250 gr
Een kant-en-klare risotto met Carnaroli rijst en artisjok. Deze rijst kookt nooit teveel en is perfekt om een heerlijke romige risotto te maken....
griesmeel-en-andere-bereidingen
4 GRANENCOUSCOUS
- 500 gr
Moderne tarwecouscous verliest meer en meer zijn smaak door de hybridisering en de standaardisering. Wij stellen voor om het gemak van de couscous...
‹ ›
Bulgur is ontkiemde tarwe die gestoomd, in open lucht gedroogd en fijngestampt wordt. Deze behandeling laat toe dat het zetmeel omgezet wordt in druivensuiker waardoor de bulgur lichter verteerbaar wordt. Taboulé is het bij ons best bekende gerecht waarin bulgur wordt verwerkt.