

Doos met 20 doosjes van 6 eieren L (120 stuks)

De biologische eieren van “Ferme du Four à Verre” worden geproduceerd in de streek van Chimay, in de buurt van de meren van L'Eau d'Heure. De boerderij wordt gerund door Benoit, een voormalig verpleeger die in 2004 uit overtuiging overstapte op biologische landbouw. Het bestaat uit een biologisch legkippenbedrijf en 200 hectare landbouwgrond, ook biologisch bewerkt. Het is heel natuurlijk en logisch dat de boerderij zijn eigen verbouwde biologische granen (tarwe, maïs en zonnebloempitten) in het voer van de kippen wil verwerken. Dit is niet alleen lonend voor Benoit en zijn team, maar het stelt hem ook in staat om op korte termijn te werken en tussenpersonen te vermijden. Hierdoor hoeven ze minder kilometers af te leggen om de kippen te voeren, wat hun ecologische voetafdruk drastisch vermindert. Ferme du Four à Verre is er trots op dat haar kippen gevoerd worden met 70% biologisch voer dat ter plekke geproduceerd wordt.
(REF : 99002)
(REF : 99000)
(REF : 99003)
(REF : 98100)
De biologische eieren van “Ferme du Four à Verre” worden geproduceerd in de streek van Chimay, in de buurt van de meren van L'Eau d'Heure. De boerderij wordt gerund door Benoit, een voormalig verpleeger die in 2004 uit overtuiging overstapte op biologische landbouw. Het bestaat uit een biologisch legkippenbedrijf en 200 hectare landbouwgrond, ook biologisch bewerkt. Het is heel natuurlijk en logisch dat de boerderij zijn eigen verbouwde biologische granen (tarwe, maïs en zonnebloempitten) in het voer van de kippen wil verwerken. Dit is niet alleen lonend voor Benoit en zijn team, maar het stelt hem ook in staat om op korte termijn te werken en tussenpersonen te vermijden. Hierdoor hoeven ze minder kilometers af te leggen om de kippen te voeren, wat hun ecologische voetafdruk drastisch vermindert. Ferme du Four à Verre is er trots op dat haar kippen gevoerd worden met 70% biologisch voer dat ter plekke geproduceerd wordt.