CHIPS MET TRUFFELSMAAK
- 40 gr
Aardappelchips met zwarte truffelGeraffineerde chips, een must bij het aperitief ! Ze worden bereid met aardappelen van eerste kwaliteit en gefrituurd in olijf- en zonnebloemolie, wat een gouden kleur en een perfecte krokante textuur geeft. Ze worden op smaak gebracht met stukjes gevriesdroogde truffel (0.45%) voor een uitzonderlijke smaak.Gebruikstips : Om te eten bij het aperitief of als basis voor een toast. In een artisjoke puree dippen of in een olijvenpasta met truffel voor nieuwe smaken en een origineel aperitief.
Ingrediënten
Aardappel 64%, zonnebloemolie 31%, natuurlijk aroma 4.97%, zout, truffel (tuber aestivum) 0.03%
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
TORTILLACHIPS NATUUR
- 150 gr
Heerlijke, knapperige, licht gezouten glutenvrije maïschips van Europese maïs. Een traditioneel Mexicaans recept gemaakt in België!
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
TORTILLACHIPS CHILI
- 75 gr
Heerlijke, knapperige, licht gezouten glutenvrije maïschips met parika van Europese maïs. Een traditioneel Mexicaans recept gemaakt in België!
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
CHIPS LINZEN ROZEMARIJN
- 40 gr
Probios chips met groenten als basis, gemaakt met zonnebloemolie en zonder palmolie, zijn knapperig en heerlijk, ideaal als tussendoortje of voor...
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
CHIPS KIKKERERWTEN
- 100 gr
Probios chips met groenten als basis, gemaakt met zonnebloemolie en zonder palmolie, zijn krokant en heerlijk, perfect als tussendoortje of voor...
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
OPGEROLDE TORTILLACHIPS TOMATEN
- 100 gr
Zin in een ander soort tortillachips? Deze chip is niet alleen heerlijk knapperig en licht gekruid met tomaat, hij is ook gekruld. Een originele...
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
CRACKERS MET VOLLE RIJST
- 40 gr
Deze Japanse lichte, krokante en glutenvrije crackers zijn perfect vervaardigd. Een heerlijke manier om ten volle te genieten van de weldaden van...
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
SEAVEG CRISPIES
- 4 gr
Het Clearspring zeewier gamma werd uitgebreid met deze nieuwe, fijne, lichte en knapperige nori snacks (lichte fijne zeewiervellen). Gemaakt van 4...
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
SNACK AMANDEL TAMARI
- 30 gr
De amandelen komen uit Sicilië en zijn bestreken met Clearspring tamari. Een nieuwe smaaksensatie om van te genieten op elk moment van de dag of...
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
TAMARI APERITIEF MIX
- 125 gr
Perfect voor een aperitief, deze heerlijke mix combineert heerlijk kruidige, licht zoute en geroosterde smaken: een must, om te delen met vrienden...
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
RIJSTCRACKERS MET ZWART SESAMZAAD
- 40 gr
Deze Japanse lichte, krokante en glutenvrije crackers zijn perfect vervaardigd. Een heerlijke manier om ten volle te genieten van de weldaden van...
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
TORTILLACHIPS NACHO CHEESE
- 150 gr
Heerlijke, knapperige, licht gezouten glutenvrije maïschips van Europese maïs. Een traditioneel Mexicaans recept gemaakt in België!
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
CHIPS KIKKERERWTEN PEPER
- 40 gr
De heerlijke Probios chips gemaakt op groenten, zonnebloemolie en zonder palmolie. De chips zijn krokant en heerlijk, perfect als tussendoortje of...
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
SEAVEG CRISPIES KURKUMA
- 4 gr
Lekkere zeewiersnack gemaakt met slechts vier eenvoudige ingrediënten: nori gekweekt in het heldere water voor de kust van Korea, ongeraffineerd...
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
SEAVEG CRISPIES MULTIPACK
- 5x4 gr
Het Clearspring zeewier gamma werd uitgebreid met deze nieuwe, fijne, lichte en knapperige nori snacks (lichte fijne zeewiervellen). Gemaakt van 4...
‹ ›
Aardappelchips met zwarte truffelGeraffineerde chips, een must bij het aperitief ! Ze worden bereid met aardappelen van eerste kwaliteit en gefrituurd in olijf- en zonnebloemolie, wat een gouden kleur en een perfecte krokante textuur geeft. Ze worden op smaak gebracht met stukjes gevriesdroogde truffel (0.45%) voor een uitzonderlijke smaak.Gebruikstips : Om te eten bij het aperitief of als basis voor een toast. In een artisjoke puree dippen of in een olijvenpasta met truffel voor nieuwe smaken en een origineel aperitief.