- Nieuw

Gele uien (Allium cepa) met hun bruingele papieren schil zijn basisingrediënten in de keuken. Ze hebben een scherpe smaak door hun hogere zwavelgehalte, die bij verhitten een rijke, complexe zoetheid ontwikkelen?. Hun stevige textuur en uitgesproken smaak maken ze ideaal voor stoofschotels, soepen, braadtijd of karamelliseren.
(REF : 1429)
(REF : 1602)
(REF : 1449)
(REF : 1475)
(REF : 1499)
(REF : 1605)
(REF : 1942)
(REF : 1943)
(REF : 1915)
(REF : 2061)
Gele uien (Allium cepa) met hun bruingele papieren schil zijn basisingrediënten in de keuken. Ze hebben een scherpe smaak door hun hogere zwavelgehalte, die bij verhitten een rijke, complexe zoetheid ontwikkelen?. Hun stevige textuur en uitgesproken smaak maken ze ideaal voor stoofschotels, soepen, braadtijd of karamelliseren.